Ons team

Wij zijn de familie Pater. Sinds 2013 hebben wij op Tritzum een zorgboerderij. De boerderij heeft een rijke geschiedenis. Een plekje vol nostalgie en historie, maar vooral rust.

Missie
Wij zien de zorg die we bieden als een persoonlijke weg van de deelnemer. Dat je trots kan zijn op wat je bereikt hebt en tevreden bent met je leven en de plaats in de maatschappij. Wij bieden persoonlijke begeleiding in een rustige, vertrouwde en prikkelarme omgeving. Met een stabiele basis en structuur proberen we te werken naar een plek in de maatschappij.

Visie
De komende 5 jaar willen we uitgroeien tot een stabiele dagbesteding met goede naamsbekendheid in de regio. Een zorgboerderij waar kleinschaligheid en zorg voor de mens op nummer één staan. We willen ontwikkelen tot een dagbesteding met een goede diversiteit aan activiteiten.

 

Lammert Pater
Lammert is in 2013 gestart met dit bedrijf. Lammert heeft een lange ervaring in de zorg. Het werk is voor hem een passie waarbij de deelnemers centraal staan. Hij streeft een duurzaam en zelfvoorzienend doel na. Voornaamste taak van Lammert is de begeleiding van de deelnemers bij het werken in de dagbesteding.

Ronald Jorna
Ronald is sinds 2016 werkzaam bij Zorghoeve Tritzum. Ronald ondersteund Lammert in het bedrijf. Met ervaring in het management en leidinggeven is hij een goede aanvulling op Lammert. Daarbij is de administratie en boekhouding één van de belangrijkste taken die hij invult. Naast het kantoor werk begeleidt hij ook deelnemers in de dagbesteding.

Epkje Pater
Epkje is de vrouw van Lammert. Zij is al jaren werkzaam in de zorg. Ze assisteert daar waar nodig.

Lidewey Jorna-Pater
Lidewey is ook al jaren werkzaam in de zorg. Zij ondersteunt ons waar dat nodig is. Daarnaast is zij imker en heeft zij 2 bijenvolken staan op de zorgboerderij. Hierover leest u meer bij “activiteiten”. Kijk ook op de Facebook pagina Huning Fan Tritzum. Als er weer nieuwe honing is wordt dat hier op gepubliceerd.