Vlees van Tritzum

Op onze zorgboerderij krijgen onze Mangalitca varkens alle aandacht en verzorging die er nodig is om te kunnen groeien tot een stukje kwaliteitsvlees te komen. De deelnemers bij ons op de zorgboerderij kunnen bij ons verschillende werkzaamheden doen. Eén van deze werkzaamheden is het verzorgen van onze Mangalitca varkens.

Met gevarieerd en natuurlijk voedsel kunnen ze rustig oud worden. Zodra ze op het juiste gewicht zijn gaan ze naar Keurslagerij Obe Veldman te Joure. Hij verwerkt het vlees tot prachtige en smaakvolle producten. Het vlees van het Mangalitca varken heeft een uitgesproken, pure smaak. Het van oorsprong Hongaars varken is een oer varken. Met een hoog vetgehalte, echter bevat dit vet meer omega-3 dan het vet van vis. Dus behalve smaakvol is het ook nog eens erg gezond.

Eerlijk en heerlijk. Dat is het motto van ons vlees. Het Mangalitca varken kenmerkt zich door een uitgesproken smaak en hoog percentage vet. We laten er verschillende smaakvolle producten van maken. Het vet bevat veel omega3 en dat is natuurlijk ook nog eens gezond!

Het vlees is te verkrijgen via de webshop van www.destreekboer.nl Op deze website kunt u bestellen en het ophalen bij een afhaalpunt naar keuze. Wij leveren momenteel verschillende producten in de regio Leeuwarden, Sneek, Drachten en Heerenveen.

Vind u het leuk om bij ons op de boerderij te komen kijken? Dan kunt u het vlees ook direct bij ons bestellen via info@zorghoevetritzum.nl. Het vlees kunt u dan bij ons op de boerderij ophalen. Let wel, al het vlees dat wij leveren is bevroren. Behalve de droge worsten. Download de meest recente prijslijst Prijslijst Vlees Zorghoeve Tritzum 062018

Wilt u meer informatie over onze Mangalitca varkens en/of onze producten stuurt dan een email naar info@zorghoevetritzum.nl  of neem contact met ons op via de contactpagina.

Laat u verrassen door de smaak van dit uniek stukje vlees. Smakelijk eten!