Over ons

Wij zijn de familie Pater. Sinds 2013 hebben wij op Tritzum een zorgboerderij. De boerderij heeft een rijke geschiedenis. Een plekje vol nostalgie en historie, maar vooral rust.

De oude boerderij straalt nog de nostalgie uit van vroeger. Dit was een tijd waar de mensen aangewezen waren op eigen producten en zelfredzaamheid. Een tijd waar er nog een gevoel van “mienskip” was. Wij proberen dit gevoel terug te krijgen in ons werk en in de omgang met de mensen.

Lammert Pater
Lammert is in 2013 gestart met dit bedrijf. Lammert heeft een lange ervaring in de zorg. Het werk is voor hem een passie waarbij de deelnemers centraal staan. Hij streeft een duurzaam en zelfvoorzienend doel na. Voornaamste taak van Lammert is de begeleiding van de deelnemers tijdens de dagbesteding.

Ronald Jorna
Ronald is sinds 2016 werkzaam bij Zorghoeve Tritzum. Ronald ondersteund Lammert in het bedrijf. Met ervaring in het management en leidinggeven is hij een goede aanvulling op Lammert. Daarbij is de administratie en boekhouding één van de belangrijkste taken die hij invult. Begeleiden van de deelnemers is voor hem goede aanvulling op zijn werk.

Epkje Pater
Epkje is de vrouw van Lammert. Zij is al jaren werkzaam in de zorg. Ze assisteert daar waar nodig.

Lidewey Jorna-Pater
Lidewey is ook al jaren werkzaam in de zorg. Zij ondersteunt ons waar dat nodig is. Daarnaast is zij imker en heeft zij 3 bijenvolken staan op de zorgboerderij. Hierover leest u meer bij “activiteiten”. Kijk ook op de Facebook pagina Huning Fan Tritzum. Als er weer nieuwe honing is wordt dat hier op gepubliceerd.